Saps què és el màrqueting digital?

Dos paraules separades “màrqueting” i “digital” que juntes demostren la gran explosió de nous conceptes i aptituds que em guanyat d’ençà el 1983, any en que comença a aparèixer Internet, de forma minimalista però apareix. Amb els anys això va augmentant, es van creant sistemes perquè tota la població pugui començar-hi a accedir amb les famoses “www”.

Un procés lent però definitiu perquè un cop implementades les “www” em pogut accedir a molt contingut, fins ara amagat per les autoritats, institucions i fins i tot, pels ciutadans.

El màrqueting és un procés de venta o de publicitat per tal d’aconseguir una captació per part del client/usuari espectacular i per arribar a convertir aquest sentiment en una experiència real i satisfactòria. Si li sumem “digital” en l’era actual, segle XXI, podem gaudir d’una publicitat i una estratègia comunicativa rica en experiències reals i transparents on tots som els protagonistes.

Productes reals per a persones reals: tots tenim un target i, tu tens el teu? Descobreix tot el que pots guanyar amb la mentoria online.