Què és Whatsapp Business?

Tots coneixem Whatsapp i segur que molts de vosaltres heu sentit a parlar sobre Whatsapp Business; però sabeu què és? Whatsapp fa uns anys va començar a avançar per tal de donar a les empreses una eina molt valuosa i no només per comunicar-se amb els clients; sinó per crear estratègies CTA directes i efectives.

Whatsapp Business

Una eina gratuïta i fonamental que qualsevol negoci i emprenedor ha de tenir, conèixer i fer servir. Whatsapp Business és una eina que serveix per la comunicació digital amb el client i/o proveïdor; per exemple. També serveix per enviar promocions, veure productes, posar ressenyes; i fins i tot, comprar directament.

Aquesta eina és fonamental per a qualsevol negoci perquè ens estalvia temps, diners i ens crea un flux directe i positiu, segons els nostres objectius. També hem de ser conscients que Whatsapp, a l’igual que altres eines digitals, estan en constant creixement i això fa que moltes vegades no sabem què tenim i com ho tenim. En el següent paràgraf us mostraré les eines més EXPLOSIVES que té Whatsapp Business:

  1. Perfil de negoci
  2. Catàleg
  3. Missatges automàtics
  4. Respostes ràpides
  5. Etiquetes
  6. Anuncis a Facebook
  7. Enllaços amb Instagram i Facebook
  8. QR

Com utilitzo les eines que em facilita Whatsapp Business

El perfil de negoci em serveix per donar tota la informació possible del meu negoci, sigui físic o virtual. En aquest espai podrem mostrar la categoria, els horaris, la nostra web i fins i tot, la nostra ubicació, si fos el cas.

El catàleg em servirà per penjar els productes més destacats del meu negoci; també hi puc oferir serveis. Cada producte consta d’una descripció, pvp i enllaç. Encara que no tinguem web, tenim altres alternatives **

Recomano no penjar tots els productes a WB perquè no ens serà beneficiós pel negoci.

Els missatges automàtics ens serveixen per estalviar feina i temps; molt valuós quan ets un emprenedor/a o empresari/ària.

Les respostes ràpides ens seran molt efectives per tal de mostrar el mateix missatge a totes les persones que ens preguntin per un afer, servei o producte en concret. Ens serà molt fàcil d’utilitzar i ens tornarà a estalviar temps i diners.

Les etiquetes són efectives per distribuir els nostres usuaris de Whatsapp, segons les preferències que escollim . Normalment, Whatsapp ja en té unes de predefinides, però les podem modificar i ampliar.

Els enllaços a Instagram i Facebook ens serveixen per crear un flux actiu a Whatsapp; cosa que ens serà molt beneficiosa per tal d’aconseguir un feedback més directe i empàtic amb l’usuari final.

Els anuncis a Facebook són una nova estratègia de màrqueting i publicitat adjudicada aquest 2021. Amb aquest accés directe podem gestionar les nostres campanyes i aconseguir tràfic més fluid cap al nostre negoci.

I per últim, els codis QR ens serveixen fer una estratègia directa de màrqueting. Els podem utilitzar per accions de màrqueting digital i per accions de màrqueting offline.

Ara ja coneixeu les eines més EXTRAORDINÀRIES de Whatsapp Business, però no només fa falta conèixer-les; sinó que, també és necessari saber com utilitzar-les juntament amb una bona estratègia de comunicació i màrqueting. Si necessiteu més informació al respecte, només m’ho heu de fer saber a través del nostre Whatsapp.

** Si voleu conèixer les estratègies fonamentals i totes les alternatives per tal d’aconseguir un negoci digital 100% efectiu amb un cost 0, només heu d’emplenar el formulari de contacte i em posaré en contacte amb vosaltres per tal d’explicar-vos els SECRETS més ben guardats del màrqueting digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable Cristina Clopés +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.