Saps com aconseguir que el teu contingut sigui visitat i compartit pels usuaris?

Siguis un empresari petit o gran, siguis un periodista que escriu pel seu compte o siguis un particular que intenta donar visibilitat a les seves idees, necessites tenir una estratègia per tal d’aconseguir que el teu contingut sigui visitat i compartit pels usuaris que més t’aportin; ja que d’ells dependrà el teu posicionament.

Podem pensar que explicant els productes que venem o els serveis que oferim, en tenim suficient; doncs no és així! Fent aquesta acció només aconseguirem exposar què tenim o què fem; però estem donant prioritat a l’usuari? L’usuari necessita rebre contingut atractiu per tal de seguir la nostra web; així doncs, hem de donar contingut actiu i interessant.

Explica qui ets, què fas, on ho fas i com ho fas

Ara toca donar a l’usuari tota la informació relativa al teu negoci. Quan nosaltres visitem una web, volem saber què fan, com ho fan, qui ho gestiona i com treballen; doncs ara, hem d’intentar explicar cada un d’aquests punts en una plana diferent dins la nostra web.

Abans de saber com escriure, hem de tenir en compte diversos punts: filosofia empresarial, públic objectiu i objectius que volem aconseguir explicant tot el que posarem en aquesta plana. Ara toca, fer una anàlisi DAFO de cada punt i quan ho tinguem clar, ja podrem començar a escriure lligant aquests 3 punts fonamentals i que no es poden passar per alt; ja que sinó no funcionarà el nostre missatge i la web no arribarà al nivell que necessitem.

El contingut SEO també és important

Quan estem escrivint, també hem de tenir en compte les keywords per tal de poder crear una web més atractiva per a Google o altres buscadors; la indexació és primordial per aconseguir un tràfic 100% actiu.

El nostre contingut escrit i visual, com expliquem el nostre negoci o les nostres històries determinarà un bon posicionament SEO. A vegades, pensem que el contingut no té importància pels algoritmes de Google, però no és així; Google detecta el contingut i l’analitza segons diversos paràmetres i a partir d’aquí, aconseguim un tràfic més actiu o menys i el target adient. Que el missatge arribi a molta gent, no sempre significa èxit! Normalment, el tràfic adient és el que ens farà donar visibilitat, vendes, afiliacions…

I amb això, ja en tinc prou?

No! Ara necessitem connectar amb el nostre target objectiu a través d‘estratègies de sensibilització cap al nostre sector de negoci. A vegades, podem pensar que no tots els negocis tenen una part emocional; però no és així! Tot negoci ha d’intentar buscar o crear una emoció pels seus usuaris; si no ho aconsegueix, no aconseguirà l’èxit!

Pensa amb què ofereixes i si tu fossis un usuari quina necessitat tindries per comprar o contractar aquell servei. Hem de buscar la necessitat del nostre target; i si no la tenim clara, l’hem de crear! El màrqueting està en auge i ara és el moment de crear noves necessitats, fer que el nostre usuari senti desig o ganes de tenir el que nosaltres oferim. Oi que tots tenim un telèfon mòbil? I abans no el necessitàvem, oi? Ara és una necessitat i com més modern millor, no? Però si un mòbil només ha de servir per comunicar-se a través de trucades, no? No! Ara el mòbil serveix per fer dieta, buscar parella, connectar amb els teus amics, companys, per apuntar-te a ofertes de treball, per fer-te fotos… I ara, veieu de què parlem?

La necessitat la crees tu; l’usuari s’encarrega de la resta

Ara ha arribat el moment de posar en pràctica aquests quatre consells i “posar tota la carn a la graella”; ara depèn de nosaltres aconseguir que el nostre negoci tingui sentiment, crei una emoció i sigui necessari per a tots els nostres usuaris. La carrera comença aquí; juga les teves cartes i marca objectius realistes i recorda; utilitza els KPIS; així, segur que arribaràs a l’èxit, garantit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable Cristina Clopés +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.