Analítica web

Espai web on trobareu alguns dels treballs que hem fet per a diverses empreses. En aquest apartat només us mostrarem algunes dades d’analítica web a través de diverses aplicacions i en diversos mitjans: pàgines web, xarxes socials i Google.

Aquests resultats han estat fruit de diversos treballs d’investigació, gestió, proves, ACCIÓ i professionalitat constant. Esperem que us pogueu fer una petita visió sobre la nostra manera de treballar.

Google Analytics

Des d’on prové el tràfic que va a la nostra web?

Altres apps

Anàlisis d’urls i del seu tràfic

Google Analytics

Treball de SEO a la web

Altres apps

Control de la funcionalitat i optimització de les urls que hi ha a la web i les que redirigeixen a la web

Google Analytics

Treball de SEO a les imatges d’una web

Google My Business

Gestió de la fitxa tècnica de GMB i actualitzacions constants per millorar el SEO de l’empresa.

Com et troben els clients a Google?

Google My Business

Millora de SEO a GMB.

Després de veure aquesta petita demostració d’alguna de les nostres feines més avançades; també és important definir què és l’analítica web i per a què serveix; ja que si no tenim coneixença d’aquest punt clau, no podrem entendre en què ens pot ajudar dins la nostra empresa.

Entén l’analítica web

L’analítica web va més enllà d’analitzar a través d’una o diverses eines una web. Gràcies a diverses eines i les estratègies dels professionals, podem arribar a analitzar amb deteniment els aspectes més rellevants de la nostra empresa en l’àmbit virtual. També creiem que totes les dades que ens faciliten les eines online les hem de fer servir i les hem de posar en pràctica; però no és així! Segons els objectius que ens marquem, haurem de posar més èmfasi en un aspecte o altre de la nostra web: visibilitat, reputació, vendes…

Si volem centrar la nostra atenció a complir amb tots els punts avançats de la nostra web, serà un repte molt difícil i bastant complicat d’assolir si no posem tots els mitjans sobre la taula. Per aquest motiu, és molt important comptar amb un bon professional i amb una bona comunicació B2B, per tal de definir uns objectius previs i uns KPIS realistes, gràcies als quals, arribarem a aconseguir que la nostra web tingui la funcionalitat que ens hem marcat.

Així doncs, i com a resum, el que fem amb l’analítica web és analitzar diversos punts de feblesa de la nostra web; després, amb l’ajuda d’un professional, definim uns objectius reals i uns KPIS factibles. Finalment, analitzem si les accions dutes a terme estan fent canviar la balança d’una forma més positiva i favorable cap al nostre negoci. En el cas, que no sigui així, haurem de canviar els KPIS fins a arribar a l’èxit dels nostres objectius.