Equip

El meu nom és Cristina Clopés i ja fa diversos anys que em dedico al sector de la comunicació. Periodista col·legiada 18046 amb el grau de Comunicació Cultural a la Universitat de Lletres de Girona i especialitzada en Màrqueting Digital i Xarxes Socials per la Fundació Universitat de Girona.

Formació contínua per a conèixer totes les actualitzacions del mercat en el àmbit de les xxss i la comunicació. Becària a Televisió de Girona com a editora de programes (TDT- Té de Tot) i tècnica de so, tècnica de comunicació al Campus de Comunicació de la Universitat de Girona, professora a la Fundació Universitat Politècnica de Catalunya i a institucions locals de Catalunya i, assessora i gestora de diversos projectes per diverses empreses com Café Crem, Cesaden, Netdry, entre d’altres.

Nascuda a Maçanet de la Selva, província de Girona, amb només 32 anys vaig decidir muntar la meva pròpia empresa de comunicació. Apassionada per la naturalesa i el medi ambient i amb grans dots ètics i morals. Des de fa poc temps practicant del Mindfulness i el Ioga, grans disciplines per poder aconseguir un benestar interior i exterior.

I com jo sempre dic, EL SABER NO OCUPA LLOC.

Després de treballar en diversos sectors i veure que tenia un gran potencial motivacional i acadèmic per la comunicació i l’entorn digital, vaig decidir muntar el meu propi ESPAI. Encara que era un espai diferent, era i és un espai on jo no era la protagonista, EL PROTAGONISTA HO SERÀS TU. Així és! Tu faràs que la teva empresa arribi al cim de la il·lusió, la saviesa, la visibilització i les vendes. Jo només t’estaré acompanyant, assessorant-te i donant-te les eines necessàries perquè puguis volar ben alt en l’entorn digital.

Si vols deixar-te guiar per una persona entusiasta, formada acadèmicament i moralment, aquesta és la teva parada!

Cristina-Clopes