Pack Branding

Estàs pensant en obrir la teva pròpia empresa i crear la teva pròpia marca comercial, però no saps per on has de començar; o potser, ja tens la teva pròpia marca i empresa, però la cosa no acaba de rutllar… Potser és el moment de fer un canvi en alguna de les parts empresarials de la teva marca.

En aquest pack trobaràs tot el necessari per crear de 0 o per modificar la marca de la teva empresa de forma ràpida i senzilla. A partir d’ara, ja no t’hauràs de preocupar més de la part estètica i comunicativa de la teva empresa; ara t’ho gestiono jo!!

Cristina Clopés t’ofereix un pack amb un seguit d’avantatges per tal de començar el teu negoci o per donar-li una volta de 360º.

Crearem un pla comunicatiu, entre tu i jo, per conèixer què esperes de la marca, quin missatge vols transmetre al teu client, farem un DAFO per veure els punts forts i els punts dèbils de la teva empresa i estudiarem la competència, entre molts altres factors.

Crearem un seguit d’estratègies digitals per ajudar-te a impulsar aquest nou camí; ens adaptarem a nous reptes i provarem infinitat de possibilitats, fins a trobar el teu camí i el teu missatge clau: fidelitzarem el teu client potencial.

Dissenyarem el teu logotip o el modificarem, et pujarem a les primeres posicions dins de Google, tant treballant el posicionament orgànic com el de pagament.

Un pla molt competitiu, si el que vols és començar un nou camí!! Jo estaré amb tu durant tot el procés.

Creació d’un pla de comunicació
Estratègies digitals
Creació de logotip per la teva empresa
Posicionament orgànic per la teva web (SEO)
Google ADS (50 euros)
Aquest pack està distribuït en 15 hores mensuals