Packs

Aquí trobaràs packs tancats, per tal de poder atendre diverses situacions a les quals et pots trobar en el teu dia. La teva empresa requereix constància i dedicació; encara que moltes vegades no podem estar per tot el que ens agradaria, és per aquest mateix motiu que estic aquí: per ajudar-te a mantenir la teva reputació online dins un mercat tan competitiu dins Internet.

Tens packs dedicats al SEO (Search Engine Optimization), per tal d’aconseguir un millor posicionament dins Google. Tens packs dedicats al teu Branding (marca) perquè una empresa ha de tenir darrere una visió clara i concisa de quin missatge vol transmetre i com vol que sigui la seva imatge i reputació online i offline.

Tens packs dedicats exclusivament als Copys; amb això em refereixo, tant a les xarxes socials, com als articles del blog; perquè per aconseguir una bona posició i reputació dins el mercat, abans necessites una bona estratègia comunicativa.

Tot i tenir la secció de packs tancats, també tenim packs personalitzats; perquè no tot està pensat i perquè cada client és diferent i únic; i amb això es basa el marketing digital; tu marques la diferència!

Si vols demanar un pack personalitzat, només has de fer click al botó que tens aquí sota i sol·licitar una assessoria gratuïta per tal de saber què pots necessitar. Cristina Clopés entén de comunicació i marketing digital, però tu entens sobre la teva empresa. Si col·laborem segur que en treure’m molt de suc!